Wemmenhove & Pol - Belastingzaken & Accountancy

Administratieve dienstverlening

De dagelijkse administratie is de pijler van iedere onderneming. Dit toont direct aan dat een goede administratie van onschatbare waarde is, immers de cijfers vormen de basis van allerlei kleine en grote beslissingen. Als kantoor bieden wij diverse vormen van administratieve ondersteuning. 

Als klant bent u vrij in het aan ons uitbesteden van werk. Mocht u als klant bepaalde werkzaamheden zelf willen verrichten, dan kunnen wij u helpen bij het opzetten en inrichten van de administratie. We leren de cliënt graag zo veel mogelijk zelf te doen, zodat wij ons op het minder eenvoudige werk kunnen richten. Zo kunnen wij onze toegevoegde waarde leveren. U kunt er ook voor kiezen om de gehele administratie door ons te laten verzorgen.

Daarnaast wordt in samenspraak met de cliënt veelvoudig gebruik gemaakt van Exact-online programmatuur. Op basis van een door ons met Exact-online gesloten overeenkomst kan de financiële administratie online worden verwerkt, zowel door de cliënt als door ons. Daarbij is het mogelijk om op elk gewenst moment real-time in te loggen in de betreffende administratie. Er hoeft geen programma te worden aangeschaft, maar er is sprake van een relatief lage maandelijkse gebruikersvergoeding. 

×